Thursday, May 26, 2011

1 ari lagi:DDDD

Assalamualaikum allsz hehe dah lama aq x update blog nih periksa la katekan, kne focus study la sikit hehe sikit je... esok last day n 2 more subject(geografi n tarikh islam) before end mid year examination:) memang syok beb lepastu cuti perhh 2minggu lak tu memng perhhh! leh la aq enjoy men game nonstop 24 hours haha tapi memang stress la periksa ni soalan pun leh tahan susah tahap dewa kut..pastu kne menghafal lak tuh lagi2 tafsir hadis n pendidikan islam hmm ehh esok ade program skolah lak xleh men game:/(dunia sheikh dunia!!) tapi xpela program ibadah la kan:P okey la aq nk bersiap brg untuk program esok sebb kne duduk 1 malam n mau study pasni......Caw lu

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © F-A-I-Z