Monday, April 25, 2011

24/4/1997-ding dong-

Assalamualaikum~! before i start my story i just want to tell about my other post tajuk die nasihat pasal cinta aq bukan delete aq just draft je sebb...ade la sebab tertentu hehehe:)

Let teh story begin:DDD

Koang mesti udah tahu kan?knp aq post title 24/4???hahaha pandai2 la koang teka.
okey masa ari ahad tu aq bangun then solat subuh dlm kul 6 30 aq ingat waktu tu nk terjaga tapi tertido aiyaa lepas tu aq bangun balik dalam pukul 8 30 tapi aq tengok semua org tade kt umah waaaaa xkan diorang lupe lak about my birthday haish aq tunggu jela...

And aq ingat parents aq kluar skjp je...tapi sampai malam~.~ dlm hati aq woihh aq x makan ape2 lagi hahah tapi sementara tunggu mak aq aq men la dota jap ngan khairul,syamil,kamal n yg lain2
perhh aq lapar siot waktutu men game pun x semangan nk blajar?hmm lagi la xde semangat haha and lepas dah malam kan aq pun ape lagi pakai2 la pakaian yg gempak2 sikit tapi x gempak mne la haha n dlm kul 9 malam mak aq sampai perhh aq puasa ke ape ni x makan2 sampai kul 9 lolXD then aq tengk la cctv aik asal ade 3 kereta ni?kawan ayah aq ke? hmm ke parents aq dah lupe tentang birthday aq?haha nk nanges ni:P and lepastu aq wat2 la cam tengh tengok tv kt bawah hehe pastu aq rser cam semacam je knp la diorangx masuk umah lagi buang tebiat ke?haha joke2 n aq ushar2 jp aish gelap je aq bukk pintu pastu gerak 2-3 langkah then tibe surprisee!!!!wth sume kai topeng hantu koang nk aq ssaket jantung ke?haha bukan parents aq je yg ade ade dlm 2 saudara belah ayah aq pun dtg gak hahha perhhh bangga siot haha lek2 haha mak aq beli kek coklat tah leh tahan besargak la pastu ayah aq suh aq baca doa haha aq pun baca doa makan tapi ayah aq ckp bukan doa makan doa panjang umur ler ahah knp x ckp awal2 pastu aq baca la doa panjang umur degn bahasa melayu la:D

and lepastu kitoang pun enjoy la makan perhh aq dpt 1 slice je dah la kek tu sedap warhaha tapi xpela x marah pun..but aq lupe nk ambik gambar kek tu geram2!!!!!!!! adeh lapar sangat sume aq lupe tapi xkan la aq makan kek je dah leh kenyang mak pun beli la nasi putih ngan lauk ikan siakap hehe tapi aq xde la makan soang2 makan ngan adek aq la:D syok gak la waktutu lepas kitoang dah habes makan tu main badminton lak haih memang syok la beb n llepas abes tu kitoang kemas2 la terutama aq kne paling bnyk kemas sebb mak aq kte org yg birthday arini kne wat keje bnyk sikit== penat woihh haha tapi xpela sebb aq pun wat la keje then aq suh saudara aq layan dota ngan kawan2 aq tu haha:D n ape lagi nk cite ni k la sampai situ je kut then aq sambung main game n saudara mara aq tu tdo la umah aq haha..

TIme kaseh keluargaku kerna sambut birthday aq degn meriah sekali,
time kaseh sauadar mara yg dtg,
time kaseh kpd kawan2 ygw ishh birthday aq,
thank you:D

6 comments:

  1. Bumbum caakkk!!
    nak kek jugak! kwaja la. siot. dah la aku tengah lapar. wahahaaha

    ReplyDelete
  2. haha ko mesti kerol kan?nk kek gak?dahh abes dah next year la ye:P

    ReplyDelete
  3. Yes. aku kerol yang macho ini. :D
    janji next year? dah lama aku perkenan nak kek ni. xD

    ReplyDelete
  4. haHAh InsyaAllah klau aq panjang umur n rezki ko bnyk:P

    ReplyDelete
  5. best n penat:D nnti ko punyer birthday lagi best gilaaak kut:)

    ReplyDelete

 
Copyright © F-A-I-Z