Monday, March 14, 2011

BERcerita nostalgia lalu bersama najwa XD

Aslm hi alls ni aq post saje2 haha.. semalam najwa on aq tegur la die pastu fb lak buat hal aisayman pastu dalam kul 12 30 kut fb cam normal balik kitoang start la cerita mule2 pasal blog hahaha aq baca la baca blog die lawak giler aahh hahaha n aq dah ngantuk kut waktutu baca blog die ilang terus ngantuk rofl..n pastu kitoang ade la ngumpat2 sikit kut..sikit je x bnyk hahah then kitoang citer pasal tyme2 skolah rendah XD yg aq ingat die cite tyme sebelum mule belajar pagi2 kt skola nk gi sarapan la kan kitoang berebut tempat duduk haha padahal aq ngan kawan saje je nk kaco die lol shh~ haha pastu ade lagi kut die citer pasal die tolak amir nadzim sampai kepala amir kene pasu bunga kt kantin hahah cuak die ape lagi ekk haha aq pun lupe ape aq cite..okeydah la sampai sini je kut aq rser ade agi yg aq citer tapi xleh post kt blog hahaha bahaya kutXD n die pun deactivate fb aq pun ape lagi tdo la dalam kul 4:15 btw GL PMR


19 comments:

  1. HAHA. sje nak kacau aku? cis. ==' ahaha, thanx for the gud luck. :)

    ReplyDelete
  2. Errr...
    Bkn Najwa tolak aq kena tiang kt kantin ker???

    ReplyDelete
  3. haha mner aq tahu die kter pasu hahaha

    ReplyDelete
  4. faiz: garang en aku tyme skola rnda. XD ahha!
    amer: ntah la, tp yg aku sure kau kena pasu. tp tak tau ar klu kau langgar tiang dlu pastu kena pasu lak lepas tu. HAHA. XD

    ReplyDelete
  5. wawa: ko kt skola rendah memang garang haha tapi aq rser tak kut sebb aq baik:P

    amir: haha mesti ko nk kne lagikan?:P

    ReplyDelete
  6. baek ape nye? pagi2 dah nyalakan api kat petronas. ahaha.

    ReplyDelete
  7. nyalakan ape kt petronas? haish aq xphm bahasa modern ni explain sikit?:P

    ReplyDelete
  8. kau psg api kat petronas, kan tmpat minyak petrol, msty la meletup. klu tak pam gak, tapela. takyah faham. ahaha.

    ReplyDelete
  9. aq phm!! kut haha maknanye suke buat perangai ke?hahah klau salah gak lupekan je la:D

    ReplyDelete
  10. HAHA, salah gle, ahaha. okaay, aku lupakan. XD HAHA.

    ReplyDelete
  11. chey>.< salah ke haha asal ko lupekan aq yg patut lupekan ahahah ko memang dah tahu maksud ayat moden tu lol

    ReplyDelete
  12. haha, aku kene la lupekan, so kau tadela malu or segan sgt. ahha! XD

    ReplyDelete
  13. kukuh gak ko punyer sebb ni hahahahhahah

    ReplyDelete
  14. jiwang nyer kamu berdua ni...cis skemanyer ayat aq

    ReplyDelete
  15. mne ade jiwang sikit pun takde:) btw who re u?

    ReplyDelete

 
Copyright © F-A-I-Z