Monday, March 21, 2011

hahaha aslm~ n hi allz dah seminggu cuti rser cam skjp je-.- tapi jadilah haha baru je balik skola terus bukk blog..x tuka baju agi haha tdi da la tdo kul 3 pagi fuhh~ nasseb bek tak tdo kt perhimpunan klau x lapar la.haha hmm.. baru aq teringat satu homework pun aq x usik agi!!! lagi2 geografi bnyk lak tu naseb bek geografi ari jumaat ade la tyme nk wat okey la xde pape nk cite baru bangun tido kan nyanyuk sikit mintak2 la x ngantuk waktu perhimpunan jam da kul 5:27 p.m aq mandi dulu la haha gl school~ n aq rser mulai arini aq cam nk ubah sikit kut sikit je la nk kurengkan main game and bnykkan membaca haha k la sampai sini je babai~

*sepatutnye nk post ari ahad tapi lupe lak aish hahaha asek syok main game je!

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © F-A-I-Z