Monday, March 21, 2011

hahaha aslm~ n hi allz dah seminggu cuti rser cam skjp je-.- tapi jadilah haha baru je balik skola terus bukk blog..x tuka baju agi haha tdi da la tdo kul 3 pagi fuhh~ nasseb bek tak tdo kt perhimpunan klau x lapar la.haha hmm.. baru aq teringat satu homework pun aq x usik agi!!! lagi2 geografi bnyk lak tu naseb bek geografi ari jumaat ade la tyme nk wat okey la xde pape nk cite baru bangun tido kan nyanyuk sikit mintak2 la x ngantuk waktu perhimpunan jam da kul 5:27 p.m aq mandi dulu la haha gl school~ n aq rser mulai arini aq cam nk ubah sikit kut sikit je la nk kurengkan main game and bnykkan membaca haha k la sampai sini je babai~

*sepatutnye nk post ari ahad tapi lupe lak aish hahaha asek syok main game je!

Monday, March 14, 2011

BERcerita nostalgia lalu bersama najwa XD

Aslm hi alls ni aq post saje2 haha.. semalam najwa on aq tegur la die pastu fb lak buat hal aisayman pastu dalam kul 12 30 kut fb cam normal balik kitoang start la cerita mule2 pasal blog hahaha aq baca la baca blog die lawak giler aahh hahaha n aq dah ngantuk kut waktutu baca blog die ilang terus ngantuk rofl..n pastu kitoang ade la ngumpat2 sikit kut..sikit je x bnyk hahah then kitoang citer pasal tyme2 skolah rendah XD yg aq ingat die cite tyme sebelum mule belajar pagi2 kt skola nk gi sarapan la kan kitoang berebut tempat duduk haha padahal aq ngan kawan saje je nk kaco die lol shh~ haha pastu ade lagi kut die citer pasal die tolak amir nadzim sampai kepala amir kene pasu bunga kt kantin hahah cuak die ape lagi ekk haha aq pun lupe ape aq cite..okeydah la sampai sini je kut aq rser ade agi yg aq citer tapi xleh post kt blog hahaha bahaya kutXD n die pun deactivate fb aq pun ape lagi tdo la dalam kul 4:15 btw GL PMR


Friday, March 11, 2011

Yay!!~

Ehehehhe i'm back aslm~ Ujian Penilaian dah habes so ape lagi merdeka la!!! hahah tapi skjp je-.-.....alhamdulillah periksa minggu ni aq x meniru pun!!XD. lepas abes solat Jumaat terus bukk Dota main ngan iqbal,syamil,kamal si kembar haha syok siot! nnti malam ni ade match lagi:D hmm nk citer pasal ape ni??..xde citer kut haa ade2 tdi lepas rehat cekgu Madihah masuk! aq dah leh teka mesti cekgu madihah bagi homework punyer!! then betul2 die bagi lak bnyk lak tuh haha xpela layan je. Okeyla aq nk makan jp klau ade citer agi aq kongsi.

Thursday, March 10, 2011

-Periksa- 1 more day & 1 subject left(Tafsir/Hadis)

Assalam allz~ esok last subject woot!! lepas ni leh mentala'ah game puas2 leh tahan gak periksa sebelum2nye xde peluang syiot nk meniru XD hahaha. Lagipun aq x bnyk bukk buku pun exam UP1(ujian penilaian) ni haha xpe la rilex je:D tapi insyaallah aq dpt result yg bagus hehehe hmm okey la aku nk mandi ni baru balek skolah hahaXD

Exam~ 1 day n 1 subjects left(tafsir/hadis)

Assalam allz~ esok last subject woot!! lepas ni leh mentala'ah game puas2 leh tahan gak periksa sebelum2nye
 
Copyright © F-A-I-Z